Print side | Luk vindue

Spamlinks til websites mm.

Udskrevet fra: Dansk Regneark Forum
Kategori: Dansk Regneark Forum
Forum navn: Forum Generelt
Forum beskrivelse: Nyheder, generelle udmedlinger, meddelser mm.
Web-adresse: https://forum.excel-regneark.dk/forum_posts.asp?TID=4639
Udskrevet den: 25.Jun.2024 kl. 02:10


Emne: Spamlinks til websites mm.
Besked fra: Allan
Emne: Spamlinks til websites mm.
Posteringsdato: 23.Nov.2021 kl. 13:09
Hej til jer alle Smile

Jeg har efterhånden modtaget en del henvendelser, om forum-indlæg hvor væsentlige dele, eller faktisk hele at besvarelsen befinder sig på andre sites. Det kan sagtens være i orden som en udtagelse, men hvis en bruger konsekvent henviser til sit eget site, vil det medføre at sitet blacklistes af forummet.

I praksis er det besøgene som søger efter et svar, men som kun finder spørgsmålet, for svaret ligger på et andet site som ikke eksisterer mere, eller hvor ejeren har flyttet rundt på indholdet, så svaret ikke længere findes på siden.
Intentionen er næsten altid at promovere sin egen side, eget navn, tjene penge eller høste popularitet på forummets vegne i ly af formelsamlinger, test, betatest eller andre undskyldninger... - forummets regelsæt forbyder dette.

Falder i over indlæg hvor svaret er en henvisning til brugerens eget site, vil jeg RIGTIG gerne vide det. Vi starter med at søge efter de døde links allerede fra i dag, dem kan vi godt finde automatisk.

Du tænker måske - hvorfor er det vigtigt?
Mest fordi at besøgene ikke kan finde svar på det de søger.
Googles algoritmer virker på den måde, at hvis vores forum linker til en masse sider som ikke eksisterer mere, vil forummet få skadet sit omdømme i Googles søgeresultatet. Hvis vi ikke kan findes på Google, er der ingen der finder os og så bliver det lidt tomt her i forummet...Cry

Rigtig god dag til jer alle Wink

Allan


-------------
MVH

Allan
https://www.excel-regneark.dk" rel="nofollow - Excel-regneark.dk - Gratis skabeloner til Excel
Få over 120 ekstra funktioner med Danmarks bedste add-inPrint side | Luk vindue